738 000 грн

Двоповерховий будинок в центрі Бердянська

Комнат: 4 143,5 м²
Расположение: Украина, Запорожская обл., Бердянск

Зв’язатися з агентством

Двоповерховий будинок та міні-готель в центрі Бердянська.

У курортному місті Бердянськ пропонується на продаж чудовий двоповерховий будиночок p мініготелем, зручно розташований в 350 метрах від моря, поруч із Приморської площею.

Будинок цегляний, площею 143,5 кв.м. На першому поверсі розташовані: чотири житлові кімнати, кухня, ванна кімната, коридор. На другому поверсі розташовані: веранда, вітальня, кухня, передпокій, душова кабінка, туалет. Будинок обладнаний кондиціонером, є бойлер, на вікнах склопакети.

Також на ділянці знаходиться окремий будиночок для відпочиваючих. Він також обладнаний кондиціонером, телевізором, холодильником. У дворі є літній душ, альтанка.

Зовні будинок виглядає красиво і доглянуто, багата рослинність: квіти, дереви. У дворі тихо і затишно. Відмінні сусіди. Все підтримується в дуже хорошому стані. Відмінне вкладення капіталу. Ідеально підходить для сім’ї котра бажає проживати в курортному місті і круглий рік отримувати регулярний пристойний дохід від невеликого сімейного бізнесу.

І трохи про місцезнаходження :)

Бердянськ невелике курортне містечко, розташоване в Україні (Запорізька область) на північному узбережжі Азовського моря. Між двома піщаними косами Бердянської і Обіточной, які утворюють Бердянський залив. Основна частина міста-курорту розташована вздовж узбережжя Бердянської затоки. У 2005 році місто отримало статус курорту державного значення.

Вода у цій частині Азовського моря завжди залишаестья теплою до пізньої осені. Нема різких температурних перепадів, як на Чорному морі.

У Бердянську розташований зоопарк який приємно здивує різновидом диких і домашніх тварин. Також діє Бердянський міський дельфінарій, відвідавши який можна побувати на прекрасній денній виставі або поринути в романтичне нічне шоу. А також сфотографуватися на пам’ять з дельфіном або провести купання з дельфіном.

Незабутні враження та емоції можна отримати відвідавши аквапарк Бердянська – один ізх найбільших аквапарків у Європі. В ньому є екзотичні рослини, безліч чудових басейнів, атракціонів, комфортна зона відпочинку, кафе та ресторан.

Мабуть самим масовим і улюбленим місцем як жителів, так і для гостей міста Бердянська, є Приморська площа. Увечері на Приморській площі працює пересувний луна-парк. Тут можна покататися на велорикшах, справжніх конях і прикольному паровозику.

На всіх пляжах Бердянська відпочиваючих зустрічається величезна кількість розваг: катання на бананах і таблетках, водні велосипеди і мотоцикли, прогулянки на катерах і яхтах, катання з гірок і батути. Увечері можна відпочити в кафе, ресторанах, які мають літні майданчики, а деякі з видом на море. Молодь може «відірватися» і повеселитися в нічних клубах.

Бердянськ має розвинену банківську інфраструктуру. У місті представлені відділення всіх основних українських банків, є велика кількість банкоматів, в супермаркетах можна розплатитися кредитною карткою. У Бердянську велика кількість валютних обмінників, основні валюти – українська гривня, долар США, російський рубль, євро.

І також у місті безліч як відомих, так і місцевих супермаркетів, магазинів, ринків і торговців, що дозволяє купити при бажанні все що завгодно.
 
 

Ваш ріелтор: Ольга Олександрівна тел.: +38 099 0944911

 
 
 

© 2024 - ТОВ "АН "Житло" Товариство з обмеженою відповідальністю "Агентство Нерухомості "Житло"